Συνάντηση μελών της Φ.Ε. Αγρινίου

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έγινε η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση των μελών της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου με βασικά θέματα την έκδοση Λευκώματος από την Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, την Διεθνή Φιλοτελική Έκθεση BALKANFILA XX (13-16 Νοεμβρίου 2024) στην Θεσσαλονίκη καθώς σε άλλα ποικίλα και ενδιαφέροντα φιλοτελικά νέα στα οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Σκαρμούτσος, με ιδιαίτερη μνεία στις νέες εκδόσεις γραμματοσήμων.
Στο επετειακό Λεύκωμα της Ε.Φ.Ε συμμετείχαν τρεις Αγρινιώτες συλλέκτες με εξαιρετικά ενδιαφέροντα και σπάνια συλλεκτικά φιλοτελικά θέματα. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Φ.Ε.Αγρινίου κ. Ιωάννης Σκαρμούτσος με 2 θέματα, ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Καρράς με 4 θέματα και το μέλος της Εταιρείας κ. Θεοδόσης Σαμψών με 1 θέμα.
Το ένα από τα δύο θέματα του Προέδρου κ. Σκαρμούτσου που κοσμούν το Λεύκωμα, αναφέρεται στο Αγρίνιο, καθώς περιέχει σπάνια γραμματόσημα που εκδόθηκαν από την Εθνική Αντίσταση στην πόλη, αμέσως μετά την αποχώρηση των Γερμανών.
Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Σκαρμούτσος αναφερόμενος BALKANFILA XX στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο, είπε ότι η έκθεση συγκεντρώνει ενδιαφέροντα εκθέματα, τα περισσότερα συνδεδεμένα με την βαλκανική μας γειτονιά ενώ παράλληλα η πόλη αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για φιλοτελικό τουρισμό.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τα παρόντα μέλη για την επόμενη συνάντηση που θα γίνει τον Νοέμβριο και μέχρι τότε η επικοινωνία μπορεί να γίνεται με το τηλέφωνο και τα ηλεκτρονικά μέσα.
Κάθε συλλέκτης-ανεξάρτητα αν είναι μέλος του συλλόγου-μπορεί να ενημερώνεται για συλλεκτικές απορίες του από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Σκαρμούτσο στο κινητό : 697 272 1735 και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του φιλοτελικού συλλόγου Αγρινίου στην διεύθυνση: www.feagriniou.gr
Τέλος, ο Πρόεδρος μπορεί να πληροφορήσει κάθε ενδιαφερόμενο για το Λεύκωμα (Διαθέσιμα αντίτυπα, τιμές κτλ.).
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *